Eristystyynyt

Eristystyynyjä valmiina asiakkaalle

Muotoon ommellut eristeet

Valmistamme korkealaatuisia eristystyynyjä asiakkaan vaatimusten mukaan.
Eristystyynyt ovat erinomainen vaihtoehto perinteiselle eristykselle, varsinkin usein huoltoa ja eristeen purkua vaativille kohteille. Eristeen nopea ja helppo poistaminen sekä uudelleen asennus tuovat huomattavaa säästöä myös käytetyssä työajassa.

Eristystyynyjen käyttökohteita ovat mm. venttiilit, pumput, putkistot sekä muut laitteet ja niiden osat. Tyynyjä voidaankin käyttää kaikissa eristystä vaativissa kohteissa.

Eristystyynyjen käyttökohteita
Eristystyynyjä voidaan käyttää lämpöeristeenä kylmää tai kuumaa vastaan sekä äänieristeenä. Kuumalta suojaaminen on usein välttämätöntä jo pelkästään työturvallisuuden näkökulmasta ja lämpöeriste onkin erinomainen keino palovammoilta suojautumiseen. Toisaalta energiansäästö voi myös houkuttaa panostamaan eristyksen laatuun.
Lukuisia vaihtoehtoja
Valitsemme aina parhaat käytettävät materiaalit, käyttökohde huomioiden, mahdollisimman hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi. Palveluumme kuuluu tarvittaessa koko toimitus aina mitoituksesta asennukseen.

Tyynyissä voidaan käyttää monia erilaisia eristeratkaisuja sekä kiinnitystapoja. Näistä sinua osaa parhaiten neuvoa ja auttaa myyntimme.