Paljetasaimet

Paljetasaimen kokoonpanoa

Kangasliittimet Suomesta

Rauman tehtaallamme valmistuu joka vuosi sadoittain erilaisia kangasliittimiä - paljetasaimet puhaltimiin, kanavistoihin, kuljettimiin sekä erilaiset suojapalkeet ym. Osa toimituksista sisältävää vain kangasosan mutta suuri osa toimitetaan valmiina kokonaisuutena, metalliosineen ja kiinnitystarvikkeineen -  asennusvalmiina pakettina.

Valmistamme kaikki paljetasaimet asiakkaan mittojen ja käyttökohteen vaatimusten mukaan. Erikoisemmatkaan rakenteet ja ratkaisut eivät ole meille vieraita. Oman tuotannon lisäksi luotettava ja laaja alihankintaketjumme mahdollistaa myös esim. metalliosien erilaiset pintakäsittelyt ja muut lisäpalvelut. Kysy rohkeasti lisää myynnistämme!

Nopea reagointi

Oma, paikallinen tuotanto sekä laaja tuotevarastomme takaavat sen, että pystymme tarvittaessa reagoimaan ja aloittamaan tuotannon hyvinkin nopeasti tilauksen saatuamme. Tällaisia yllättäviä tapauksia ilmaantuu aina silloin tällöin - liittimet rikkoutuvat harmittavan usein viikonloppuna tai yöaikaan.
Näitä kiireellisiä tilanteita varten meillä on myös puhelinpäivystys jonka tavoittaa numerosta 044 378 6900.

Asiakkaisiimme kuuluu niin laitevalmistajia, kunnossapitoyrityksiä kuin loppukäyttäjiäkin, teollisuuden kaikilla osa-alueilla. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous paljetasaimista jo tänään!
Puhaltimen joustava liitin
Kokometallipalje laipoilla

Kumi- ja teräspalkeet

Toimitamme myös kumi- ja kokometalli paljetasaimia.


Kumipalkeet mm. nesteitä ja märkiä, alhaisen lämpötilan kaasuja sisältävien putkistojen ja laitteiden lämpölaajenemisen ja tärinän tasaamiseen.

Teräspalkeita korkean lämpötilan ja paineen kestoa vaativiin kohteisiin. Saatavilla on useita eri rakenne- ja materiaalivaihtoehtoja. Myyntimme auttaa oikean kokonaisuuden löytämisessä.