Suojaa joka kantilta

Valmistamme korkealaatuisia lämpösuojia asiakkaan vaatimusten mukaan. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöidyn suunnittelun, valmistuksen ja asennuspalvelun sekä tarkastukset ja huollon. Palvelumme lähtee aina henkilökohtaisuudesta, eli juuri sinun yksilöllisten tarpeiden ymmärtämisestä, oikein mitoitetuista ratkaisuista ja asioinnin helppoudesta.

Yrityksestä

Raumalainen TEXpro Oy on Suomen johtavia teollisuuden teknisten kuitutuotteiden toimittajia. Olemme toimineet suomalaisen teollisuuden parissa jo 20 vuoden ajan.

Asiakkaamme monilla eri toimialoilla terästeollisuudesta laitevalmistukseen arvostavat varmoja toimituksiamme ja korkealaatuisia tuotteitamme. Meille on tärkeää siisti kädenjälki, huolellisuus työssä ja työn laadussa. Ajattelumme lähtökohtana on tarjota asiakaslähtöisesti tuotteita vaativiin kohteisiin ”kerralla oikein” -periaatteella. Kotimaisuusasteemme on korkea, mikä varmistaa luotettavat toimitukset asiakkaillemme nopeasti. Toimitamme tuotteet ajallaan vaatimusten ja tilausten mukaisesti. Käytämme laadukkaita materiaaleja ja luotettavia tavarantoimittajia.

Palvelemme edelleen monia samoja asiakkaita kuin toiminnan alkaessa vuonna 2001.

Haluamme, että asiakkaamme saavat jatkossakin tuotteidemme avulla parhaan mahdollisen hyödyn prosesseistaan.

Texpro Oy Yritys
Texpro Oy:n ompelukone

Vastuullisuus

Vastuullisuus sanelee toimintaamme.
Noudatamme laki- ja viranomaisvaatimuksia sekä toimimme sopimusten ja meille asetettujen sitovien velvoitteiden mukaisesti.

Sitoudumme omalta osaltamme ympäristösuojeluun hyödyntämällä materiaalin tehokkaasti jo suunnitteluvaiheessa ja pitämällä materiaalihukan pienenä.

Teemme työtämme turvallisesti käyttämällä asianmukaisia suojaimia työtehtävien mukaan. Työtekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää.

Huolehdimme tietoturvasta. Jokainen työntekijämme on velvollinen huolehtimaan tietoturvasta omassa työssään ja toimimaan annetun ohjeistuksen mukaan.

Käytämme laadukkaita materiaaleja ja luotettavia tavarantoimittajia. Näin voimme turvata tuotteidemme turvallisuuden ja paikkamme alamme edelläkävijänä markkinoilla.

Kehitämme toimintaamme jatkuvan parantamisen periaatteella hyödyntämällä asiakaspalautetta ja työntekijöidemme kehitysideoita.

Sertifikaatit

ISO9001:2015

ISO14001:2015

Asiakaskuntamme koostuu pääosin laiva- ja telakka-, metsä-, teräs- ja kemian teollisuuden sekä laitevalmistajien johtavista yrityksistä.

Scroll to Top
Vieritä ylös

Tilaa TEXpron uutiskirje!

Saat ensimmäisten joukossa tietoa uusista tuotteistamme sekä muista ajankohtaisista asioista.

Posteja lähetämme vuodessa 1-4 kertaa. 

* pakollinen kenttä

Suojaa joka kantilta

Jätä tarjouspyyntö