Suodattimet ja suodatinkorit

Valmistamme suodatinelementtejä teollisuuden pölynpoistolaitoksiin. Materiaaleina Tetratex-laminoidut materiaalit sekä perus suodatinhuovat.

Suodatin teollisuuden tarpeisiin

Valmistamme suodattimia erilaisiin teollisuuden pölynpoistojärjestelmiin. Tuotteet valmistetaan aina prosessi- ja suodatinkohtaisten vaatimusten mukaan, sillä pölyn laatu ja koostumus vaikuttavat oleellisesti oikean materiaalin valintaan.

Valikoimiimme kuuluvat kaikki pölynpoistolaitoksissa käytössä olevat materiaalit polyesterista P84- ja PTFE-huopiin. Perus suodatinhuopien lisäksi tuotannossamme valmistetaan suodattimia erilaisilla kemilaaleilla pinnoitettuna ja PTFE-laminoituna. Materiaaleista on saatavilla tarvittaessa myös antistaattinen vaihtoehto.

Valmistamme mittojen mukaan suodatinletkuja, -pusseja, -sukkia ja -kasetteja. 

Texpro Suodatinkorit

Suodatinkori ja muut suodatintarvikkeet

Toimitamme myös tukikoreja suodatinletkuille ja -kaseteille. Tarkistamme aina tapauskohtaisesti materiaalivaihtoehdot, mahdolliset pinnoitukset ja korin yläpään rakenteen. Saatavana on myös pieniä eriä ja muita erikoistuotteita. Toimitamme myös vuodon paikallistamiseen käytettäviä väriaineita ja laitteita.

Tarjoamme myös suodatinletkujen vaihto- ja asennuspalvelua.

Scroll to Top
Jätä tarjouspyyntö