Muotoon ommellut eristystyynyt

Valmistamamme korkealaatuiset eristystyynyt ovat erinomainen valinta, kun haetaan vaihtoehtoja perinteiselle eristykselle. Eristeen nopea ja helppo poistaminen sekä uudelleenasennus tuovat huomattavaa säästöä myös käytetyssä työajassa.

Eristystyyny tuo energian säästöä

Eristystyynyjen käyttökohteita ovat muun muassa laipat, venttiilit, pumput, sähkövastukset, putkistot sekä muut laitteet ja niiden osat.

Eristystyynyjä voidaan käyttää lämpöeristeenä kylmää tai kuumaa vastaan sekä äänieristeenä. Kuumalta
suojaaminen on usein välttämätöntä jo pelkästään työturvallisuuden näkökulmasta, lämpöeriste on
erinomainen keino palovammoilta suojautumiseen. Laadukkaalla eristysksellä saavutettu energiatehokkuus on myös erinomainen syy panostaa eristyksen laatuun. Kysy lisää myynnistämme ja laitetaan eristysasiat kerralla kuntoon.

Texpro Oy:n muotoon ommeltu eristystyyny

Asiakkaan vaatimusten mukaan

Valmistamamme eristystyynyt tehdään aina asiakkaan vaatimusten mukaisesti, käyttökohde huomioiden ja parhaita materiaaleja käyttäen.  Tyynyissä voidaan käyttää monia erilaisia materiaaliratkaisuja niin pintamateriaaleissa kuin eristemateriaaleissakin. Myös kiinnitystapa voidaan valita useasta vaihtoehdosta sen mukaan, mikä parhaiten sopii asiakkaan vaatimuksiin. Tyynyillä toteutetun eristyksen etuna onkin helppo ja nopea asennus ja purku sekä uudelleenasennettavuus. Ompelimossamme valmistetaan vuosittain tuhansia eristystyynyjä. 

Otetaan laitteesta mittaa

Palveluumme kuuluu myös kokonaisvaltainen toimitus, aina mitoituksesta asennukseen, avaimet käteen -periaatteella.

Ammattitaitoiset asentajamme mitoittavat tarvittaessa eristystyynyt asiakkaan puolesta. Oli sitten kyseessä pieni venttiili taikka suuri turbiini, mitoitamme ja valmistamme tyynyt asiakkaan vaatimusten mukaisesti. 

Mitoituksen ja valmistuksen lisäksi, tarjoamme asiakkaillemme myös eristystyynyjen asennuspalelun. Kysy lisää myynnistämme ja varaa eristystyynyjen kartoitus- ja mitoituskäynti jo tänään!

Scroll to Top
Jätä tarjouspyyntö